Amonis

Amonis zorgt voor meer sociale en financiële zekerheid in uw leven. We bieden een – fiscaal interessant! – aanvullend pensioen en dekkingen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden, invaliditeit, moederschap en afhankelijkheid. Bescherming voor nu en voor later dus! Amonis kiest daarbij voor de persoonlijke aanpak en bekijkt elke situatie afzonderlijk. Ons uitgebreide netwerk van specialisten berekent nauwgezet welke producten en welke combinaties voor u ideaal zijn. Logisch dat Amonis al 7keer uitgeroepen werd tot beste pensioenfonds van België in de afgelopen vijftien jaar, de laatste keer door IPE in 2014!

Interior-Gent

Onze meubelcollectie bestaat uit een selectie van Europese merken. Uw gepersonaliseerde meubel wordt uit Europees gecontroleerd hout gemaakt.

Natuurlijk afgewerkte meubelen voor de ganse woning, zorgen mee voor een gezond binnenklimaat.

Ook ergonomie is belangrijk! Een goede bureaustoel kan je bij ons komen uitproberen. Net als ondersteunende slaapsystemen die je lichaam volgen en blijven steunen. Ook als je beweegt.

Maak een vrijblijvende afspraak voor die bureaustoel of dat slaapsysteem.

WVVK VZW - Wetenschappelijke vereniging van Vlaamse kinesitherapeuten


Opgericht in 2004 WVVK is een onafhankelijke vereniging door en voor kinesitherapeuten. Zij is de vereniging die de practicus wil ondersteunen in de uitoefening van zijn beroep, rekening houdend met wetenschappelijk onderbouwde standpunten in de meest brede betekenis.

Sleeplife

Over Sleeplife® Goed slapen, doe je in een goed bed. Een bed waarin jouw lichaam optimaal recupereert van wat je vandaag doet. Zo kan je er morgen weer volop tegenaan. Bij Sleeplife® Gent en Sleeplife® Gent-Oostakker brengen we je slaapvoorkeuren en eventuele gevoeligheden samen in kaart. Onze missie is pas geslaagd wanneer we je een uniek en onderbouwd slaapsysteem voorstellen dat volledig aan je behoeften voldoet. Voor een slaapervaring op maat van jouw leven. En met slaapadvies dat écht persoonlijk is.

Gynmna

Waarom Gymna ? 3 showrooms mét ‘Shop’ & technische dienst Met in élk filiaal een uitgebreid assortiment van ons materiaal dat u ter plaatse kan bekijken én uitproberen. Een unicum waar we fier op zijn. De toegang is vrij, en onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar. Bezoek onze showrooms te Gent, Brussel of Diepenbeek.