ERVAREN ADVISEURS

Onze adviseurs staan u met raad en daad bij om u te begeleiden in de keuze van het materiaal dat het beste past bij uw praktijk of instelling, bij uw specialisatie of werkmethode. 

Maak een afspraak bij uw persoonlijke adviseur. 

Uitstekende garantie en technische dienst

Uw investeringen verdienen de best mogelijke garantie, daarom geniet u op alle investeringsgoederen een garantie van 2 jaar. 

Ons team van gespecialiseerde techniekers staat voor u klaar om u bijstand te verlenen en een panne te verhelpen. Net op die momenten zal u tevreden zijn dat u gekozen hebt voor Gymna. 

Gymna lever- en montagedienst

Materiaal dat niet geleverd kan worden met de pakjesdienst, wordt geleverd door onze gespecialiseerde lever- en montagedienst. Dit betekent dat onze logistieke medewerkers u apparatuur bij u leveren – en desgewenst monteren en installeren – voor heel België – aan het scherpst mogelijke vaste tarief. 

Gratis levering

voor elke bestelling vanaf € 60,00(incl.BTW) aan huis in heel België, die geleverd kan worden met de pakjesdienst of met de post. 

24/7 bestellen

Dankzij de webshop bestelt u wanneer u dat uitkomt. Zo bent u zeker van een tijdige levering. 

Shopproducten direct beschikbaar

Onze shopproducten zijn direct leverbaar uit stock en dit 48u na uw bestelling. Of u stopt in een van onze showrooms en neemt ze onmiddellijk mee. 

Professioneel & thuisgebruik

De Gymna shop classificeert een uitgebreid gamma van verbruiksartikelen, kleine apparatuur, klein oefenmateriaal en hulpmiddelen voor professioneel of voor thuisgebruik. 

Informatie

Website: http://www.gymna.be

Locatie

Jan Samijnstraat 23,

9050 Gentbrugge