DONDERDAG 28 APRIL 2022 – 20U30: UPDATE VALPREVENTIE

Practisch

Locatie:

De Refuge – Coupure links, 9000 Gent

Informatie:

Navormingseenheden: 4NE
Prijs niet-leden: € 40,00

Graag bespreken we tijdens deze wetenschappelijk avond volgende topics, kaderend binnen de week van de valpreventie: Waar vind ik info rond valpreventie? Huidige richtlijn voor thuiswonende senioren. Idem : geresideerde Wat zijn de risicofactoren waar we als kinesitherapeut het meest kunnen rond werken? Wat is het handel plan volgens de vereisten van het riziv? PS; is er iets veranderd met de nieuwe nomenclatuur? Wat kunnen -moeten- we meten? Filmpkes met casussen Effectieve meting van tinetti, Tug, … Iedereen scoort gelijk? Hoe bepalen we de krachtlijnen van onze valpreventie? Hebben we de uitkomsten gebruikt waarover we beschikken? Over welke oefenprogramma’s beschikken we en zijn gekend? (Combat, 4TD, NEOK, Ge Geriatrisch Model, …….Vl- Otago Kunnen we ouderen – en hoe doen we dat – motiveren om permanent te oefenen, risicogedrag vermijden.

Een reactie achterlaten