24-03-22 De behandeling van patello-femorale klachten in de praktij

Deze avond gaat door in het filiaal van Gymna te Gent en zal beperkt worden tot 40 deelnemers.

Spreker  Declerck Jens  – Master kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, Wetenschappelijk medewerker Ugent departement REVAKI, Loopscreening en preventie  (www.loopanalyse.gent), D.O. osteopathie – zal het in een eerste deel hebben over de pathogenese en de revalidatie van patello-femorale klachten volgens de recente wetenschappelijke inzichten.

Het tweede deel is meer praktijkgericht. Het doel is om het behandelprogramma, dat in het eerste deel wordt voorgesteld, ook effectief wordt uitgetest. In kleinere groepjes zal de  opbouw van het oefenprogramma voor patellofemorale klachten worden overlopen waarbij zowel klein oefenmateriaal zal worden gebruikt alsook meer interactief en technologisch oefenmateriaal (bv  Leds react).

Dit belooft een interessante avond te worden…

KG