vrijdag 18 februari 2022: praktijkavond: mobilisaties voor de wervelzuil en drukpunttherapie met behulp van een yogahangmat

KG organiseert een praktijkavond mobilisaties voor de wervelzuil en drukpunttherapie met behulp van een yogahangmat. Deze zal doorgaan op vrijdag 18 februari van 20u tot 22u in de yogastudio Valavie, Walbosdreef 6, 9070 Destelbergen. Het is aangeraden om sportieve of makkelijke kledij te dragen.

Hangmatyoga is een vorm van yoga die zeer nuttig is bij mensen met rugpijn. Naast de lumbale tractie, bij het volledig of ondersteund onderste boven hangen, kan de rug ook zeer goed gemobiliseerd worden terwijl de rug of benen gedragen worden door de hangmat. En door gebruik te maken van tennisballen en blokken is het ook mogelijk om gedoseerd drukpunttherapie toe te passen en triggerpoints los te maken.

 Er zijn geen PQK-navormingsactiviteiten verbonden aan deze activiteit. Pure (leerrijke) ontspanning

Een reactie achterlaten